miercuri, 28 august 2013

Cele mai importante sfaturi din legislaţia rutieră care cuprind TESTE AUTO bine structurate.



De obicei, nici cele cinci paliere nu mai sunt perfect în linie, ceea ce, de asemenea, cauzează frecări interne suplimentare. Acestea se traduc cu o risipă de benzină care, de obicei, trece neobservată. Aproape totdeauna defectele de acest gen se descoperă foarte târziu, abia cu ocazia unei reparaţii capitale. 

Pentru mai multe detalii, în conformitate cu aceste sfaturi pentru conducătorii auto, se poate accesa acest site de teste auto care la rândul lui oferă mult mai multe informaţii cu privire la legislaţia rutieră compusă din multe capitole, mai oferă şi chestionare auto DRPCIV. Elevii şcolilor de şoferi, au acum la dispozizie o gramadă de sfaturi relevante care le sunt de ajutor şi de folos în viaţa de zi cu zi. Dar între timp, e bine să mai repetăm din când în când şi să ne folosim de chestionarele auto, întrebările DRPCIV care au răspunsuri corecte, evidenţiate prin culoarea roşie. Indicatoarele şi marcajele rutiere sunt cu explicaţie şi cu imagine de fererinţă, ceea ce rezultă la un click pe explicaţia respectivă a imaginii rutiere. 

În continuare:  aici este vorba de un risc al cumpărării unei maşini de ocazie, despre care nu putem şti ce „tratament” a suferit. Arcurile supapelor slăbite fac ca, în special la turaţiile relativ ridicate, supapele să întârzie la revenire. Deci, la „încrucişare”, respectiv la terminarea fiecărui ciclu, supapa de evacuare se va închide mult mai târziu după ce supapa de admisie s-a deschis. Cu alte cuvinte, „încrucişarea” supapelor se măreşte fără ştirea noastră. Efectul: o bună parte din amestecul proaspăt se duce direct în evacuare. Slăbirea forţei arcurilor de supapă poate fi cauzată fie de „obosirea” materialului, fie de mersul motorului fără apă. Şi acest defect se înscrie în lista operaţiilor care, de obicei, se remediază numai cu ocazia unei reparaţii la motor. Comanda distribuţiei prin lanţ „sărită” de la. 

Dacă lanţul este foarte uzat se poate întâmpla ca pinionul axului cu came să „rămână în urmă” cu un dinte. În astfel de cazuri, distribuţia se deranjează, iar puterea motorului scade apreciabil. Aceasta desigur conduce la risipă de benzină, deoarece, ca sa mergem de exemplu cu 70 kilometri pe ora, va trebui să apăsăm pe accelerator mai mult decât la motorul în stare normală. Din fericire, orice conducător cu o oarecare experienţă observă scăderea de putere a motorului precum şi un „sforăit” accentuat produs de carburator. Remediul costă uneori mai mult decât înlocuirea normală a unui lanţ uzat, deoarece capacul distribuţiei poate fi spart.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu